Matchen slut!! 1-1 Skönt med en pinne

91 min: Robin Daag friläge.. men får inte till avslutet.. Synd där

89 min: Hörna Tyresö som blir resultatlös

87 min: Men Stefan slår in returen!! Jaaaa Måål Måål… Det är Mål. Kvitterat. 1-1

87 min: Straff till Torstorp.. Desa blir fälld. Stefan stegar fram och skjuter i målvaktens högra hörn. Målvakten räddar!!!

84 min: Bra frisparksläge som Ante lyfter in. Skatka får till ett avslut men inte direkt farligt

83 min: Hörna Torstorp.. som blir resultatlös. Torstorp har överlag slagit väldigt dåliga hörnor.

80 min: Jocke ut.. Robin Daag in..

76 min: straff Tyrseö… MÅL 1-0.. En omställning där Jacke jobbar ifatt deras spelare och det ser ut som 50 / 50 duell.. men domaren väljer att blåsa.. tugnt!

73 min: Lycke gör entré.. Kom igen nu!!

71 min: Hörna Torstorp.. Jacke är uppe och är på bollen men får inte riktigt träff.

69 min: Resultatlös hörna från Tyresö som Wallberg boxar bort. Tif förbereder sitt första byte. Det ser ut som Lycke som drar på sig Tif tröjan.

67 min: Max skatka bryter igenom och avlossar ett skott från 25 meter som Tyresös målvakt tar hand om utan besvär. Bra genombrott av Max!

66 min: Tyresö äger nu matchen och Torstorp är rejält tillbakapressade. Straff hänger i luften.

64 min: Carre får Torstorps andra varning. Farlig frispark till Tyresö om leder till en hörna. Hörnan blir resultatlös.

62 min: Torstorp sticker upp i en kontring och får till ett avslut genom Stefan Persson som går högt, högt högt över..

60 min: Det börjar bli allt längre mellan lagdelarna och spelarna ser aningen trötta ut när ca 30 min återstår.

56 min: Mycket kamp i andra halvlek där Tyrseö har ett litet övertag

53 min: En Tyresöspelare rundar wallberg som är nära att bli nedriven. Inspel kommer men rensas undan av Ante i straffområdet.

52 min: Max Skatka trocklar fram bollen till Desa som får ett jätteläge men skjuter tätt utanför.

50 min: 3  mot 3 läge där stefan slår ett inlägg till Desa som inte kommer ifatt bollen.

49 min: Torstorps Nicklas forsner river ner en Tyresö spelare och får varning. Tyrseö slår den snabbt men det blir ofarligt samtidigt som elbelysningen tänds.

47 min: Farlig kontring av Tyresö som skjuter tät ovanför även om det känns som att Wallberg har kontroll på den.

Inga byten gjorda i halvtid av Torstorp. Tyresö genomför sitt första byte i matchen.

Halvtid: En jämn första halvlek som helt rättvist står 0-0. Vuvuzela hörs under hela första halvleken från Torstorps hejarklack som rest de dryga 2o milen från Finspång.

45 min: Farlig frispark för Tyresö utanför Torstorps straffområde. Den blir resultatlös och det är halvtid..

44 min: En hörna som leder till en ny hörna..

44 min: Hörna för Tyresö..

42 Torstorp har tagit över lite nu och får en frispark i bra läge… Admir Talic skjuter den i muren

40 min: Hörna Torstorp.. men den blir resultatlös

38 min: Max Skatka avlossar ett skott högt över från distans

37 min: Matchen är väldigt jämn där tempot nu gått ner något..

34 min: Torstorp skapar matchens bästa chans. Carre spelar ut Hellberg som spelar snett inåt bakåt till Stefan som skjuter strax utanför..

32min: Tyrseö får sin första varning nr 19 för speförstörelse

28 min: I en närkamp får admir sig en smäll. Han går och små haltar lite. Torstorp lyfter långt för tillfället. Inget ordnat spel.

27 min: Ett snabbt hårt skott av Tyresö utanför straffområdet.  Skottet går rakt på mål och Wallberg lyckas rädda.

25 min: Tyresö är det lite bättre laget men Torstorp har en del farliga kontringar. 0-0 fortfarande..

23 min: Tyrseö vinner boll på mitten och får ett halvt friläge i bortre delen av Wallbergs straffområde. Ett pressat skott som Wallberg tar i skopan.

21 min: Max slår en långboll på Desa som lyckas nicka ner bollen till sig själv och är sånär på att lobba in den i bortre delen av målet.

19 min: Tyresö rullar upp Torstorps försvar på högerkanten och spelar in bollen i straffområdet. Oweling rensar till hörna som blir resultatlös.

15 min: Tyrseö får en farlig frispark utanför straffområdet som man lyfter in farligt på bortre där sånär en tyresö spelare får en fot på bollen. I anfallet efter skjuter Stefan Persson på distans för torstorp men skottet är några meter utanför målramen

tyresövallen

9 min Böljande spel där inget av lagen skapat någon riktigt het målchans än

7 min Torstorp får en halvchans där Stefan Persson hindras i straffområdet av en tyresöförsvarare och det blir aldrig riktigt farligt

5 min: Tyresö för spelet och Torstorp ligger på rätt sida. Inga farligheter än så länge.

2 min: Tyresö får matchens första hörna som blir resultatlös

1 min:  Tyresö backar hem och torstorp försöker rulla bollen i backlinjen.