Milan – Bologna möts söndag 22 april kl. 15.00.

Milan - Bologna

På Milans hemsida kan vi läsa:

Milan mot Bologna är en match som väcker minnen från den 1 maj 2011. I tredje matchen från slutet av säsongen, spelade Milan mot Bologna och gick därifrån som vinnare tack vare att Flamini gjorde mål efter 6 minuter. En vecka senare vann Rossoneri titeln. Denna match har spelats 65 gånger på San Siro med ett rekord av 36 Rossoneri (Milan) segrar, 17 oavgjorda och 12 förluster med 119 gjorda mål och 57 insläppta. Säsongen före kom en annan seger för Rossoneri tack vare ett mål av Seedorf i 75:e.

Den 31 augusti 2008 avslutades den första hemmamatchen för säsongen med Milan förlust 1-2 till besökarna Bolognas fördel. Marco di Vaio öppnade med mål i 18:e minuten varefter Massimo Ambrosini utjämnade i den 41:e bara för att Francesco Valiani sedan skulle göra så att Bologna blev vinnare i den 79:e och fira sitt lags första seger på bortaplan över milan på tre säsonger. Innan det mötet hade det dröjt ända sedan 31 januari 2005 som Bologna spelade på San Siro.

2000/2001: MILAN-BOLOGNA 3-3 (Omg. 19)

Matchen Milan – Bologna sänds söndag 22/4 i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 15.00.

För att hitta bästa bonusarna bland spelbolagen kikar du bara in i vår Bonusguide här!