Idag söndag 8/7 spelas final i Wimbledon 2012 och det är tennisspelarna Roger Federer och Andy Murray som gör upp om den åtråvärda Grand Slam titeln som får anses som världens största och finaste tennisturnering, och du kan se den via live stream. Spelsajten har utsett en given vinnare!

Roger Federer Andy Murray

Wimbledon 2012 Final Roger Federer Andy Murray Live Stream

 

England är i extas inför finalen på brittisk mark. Det var 1938 som en brittisk spelare senast vann den prestigefulla tennis turneringen och Andy Murray kan nu skriva historia om han vinner, hela Storbritannien håller andan idag kl. 15.00. På andra sidan nätet spelar motståndaren, den flerfaldige Wimbledon segraren, Roger Federer. Federer är stor favorit enligt spelbolagen men Spelsajten tror starkt på att historia skrivs idag och och att vi får se ett brittiskt firande som vi sällan skådat när matchen är slut. Vårt speltips går alltså till Andy Murray till oddset 2,60 hos spelbolaget Betsson.

Du kan se Wimbledon finalen mellan Roger Federer och Andy Murray via Betsson Live Stream kl. 15.00 här.

Samtidigt som matchen pågår kan du samtidigt spela liveodds på matchen hos Betsson.

Som uppladdning inför dagens fianl kan du här se lite tennis godis från Wibledon finalen 1980 mellan Björn Borg och John McEnroe:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=L-BwXwUzMLo[/tube]

 

 

livestreaming, live stream, stream, live, live odds, live bet, live tv, tv.