Spelsajten tipsar om US-Open kvartsfinalen i tennis 2010 mellan Robin Söderling och Roger Federer som visas på tv-kanalen Eurosport och även på webben Eurosport.se

Robin Söderling tar sig an Roger Federer i US-Opens kvartsfinal. Tennismatchen visas i tv-kanalen Eurosport med start den 9 september. Kvällspasset för oss svenskar inleds kl 01:00 svensk tid och Söderlings match bör starta omkring kl 03:00 . Det är de båda spelarnas fjortonde möte och Robin Söderling har endast slagit Federer 1 gång på 13 försök. Det är med andra ord inte mycket som talar för svensken i kvartsfinalen. Är du intresserad av att spela på tennismatcherna så har Unibet mycket bra öppningsbonusar för nya medlemmar.

Öppna Unibet konto här

Unibet erbjuder följande odds på kommande matcher i US-Open.

Läs mer om spelarbetyg och statistik på Eurosports hemsida mellan Robin Söderling och Roger Federer genom att klicka på bilden nedan.