Spelsajten tipsar om div 4 östra Östergötland. Den enda matchen som Nordicbet erbjuder spel på är Azech – Linghem. Azech har fortfarande chansen att nå kvalspel och så längen chansen finns så tror jag att man är heltaggade. Linghem däremot börjar bli indragna i bottenstriden men det ska inte vara några problem för linköpingslaget att klara kontraktet även om man inte tar en enda poäng till.  Det ska mycket till om 3 av de 4 botten lagen tar sig förbi Linghem. Azech har ett samarbetsavtal med Assyriska (som just nu leder div 3) vilket innebär att man kan låna spelare lagen emellan inför varje omgång. Azech har en mycket duktig spelmotor i laget vid namn Malek Sahdo som tillför mycket rutin till laget och brukar gå ner djupt i banan för att hämta boll och därifrån styra spelet. Vissa matcher har Azech lånat Henrik Åberg från Assyriska och är han med idag så kommer han tillföra en hel del. Det är en kille som har en riktig vinnarskalle och aldrig viker ner sig i några dueller och dessutom är en mycket duktig taktiker och fotbollsspelare. Jag tror Azech vinner med några mål. Låt säga 3-1.

Lindö – Sonstorp spelade redan i fredags, en match där Lindö vann med 1-0 och man ser ut att ta hem kvalplatsen.

Seriesegraren Torstorp tar emot Eneby hemma på Najenlunden. Inget av lagen har något att spela för så det är nog därfär Nordicbet inte tar med den matchen. Spelsajten gratulerar Torstorp till seriesegern!

För övrigt så måste nog Ringarum och Valdemarsvik vara inställda på att vinna sina respektive matcher idag. Det börjar dra ihop sig. Skulle de vinna så kommer det innebära spel i div 5 för Tallboda nästa år om man förlorar sin match.

Spelsajten väljer att tippa 100 kr på Azech idag till oddset 1,55

Spelsajten har gjort en bedöming av Nordicbet som spelbolag. Du kan läsa mer om spelbolaget här spelsajten-nordicbet