Spelsajten tipsar om inför omgång 5 i Premier League. Manchester United – Liverpool drabbar samman på Old Trafford och får ses som den absolut hetaste matchen i Premier Leagues 5:e omgång. Premier league matchen startar kl 14.30 söndag 19/9 2010 och visas i tv kanalen Viasat Fotboll. United vilade nästan hela första uppställningen mot Glaskow Rangers i Champions League i veckan som var och borde ha friska, pigga spelare att tillgå. Liverpool vann enkelt mot Steaua Buk med 4-1 och bör inte ha förtagit sig alltför mycket. Båda lagen har inte öppnat helt stabilt då Manchester har 8 poäng på de inledande 4 omgångarna medans Liverpool endast tagit 5 poäng.

Skadeläget i lagen:

Spelsajten har misslyckats med att förvalta sin 1000-lapp i de senaste betten och kommer därför försöka sig på ett säkrare spel idag. Everton såg riktigt heta ut mot United senast och får därför mitt tips idag.

Spelsajten satsar 100 kr på 1 till oddset 1.60

Nordicbet erbjuder för övrigt följande odds.

Glöm inte att ta del av öppningsbonusen om du inte är kund sedan tidigare.