Poker utslagslandskamp – Vinn iPad 2 32 GB

Vinn en iPad 2 32 GB

Gå samman med dina poker landsmän och ta ditt landslag till en final där Betsafe ger bort hela 10 iPad 2 32GB Wi-Fi.  Samla ihop så många spelare du bara kan till ditt lags gruppturnering. Ju fler spelare ditt lag har, desto bättre är oddsen att en av dina lagkamrater kommer vinna poker turneringen och fixa en seger till ditt lag, något som kommer hjälpa er avancera till kvarts- och semifinalrundorna och i slutändan förhoppningsvis även stå som landskampsvinnare. Alla måste dra sitt strå till stacken; kvartsfinalen är bara öppen för de spelare som hjälpte sitt lag fram till gruppseger, och det är viktigare än någonsin att ha så många spelare som möjligt i utslagsfasen av turneringen. Vi garanterar givetvis att även vi kommer ta vårt ansvar genom att lägga till en massa prispengar på vägen mot final.

Spelbolaget Betsafe anordnar denna poker utslagskamp, mer information hittar du på Betsafe pokersida, klicka här!


Via vår sida Spelsajten får nya kunder ett generöst erbjudande hos Betsafe. Om du gör en insättning hos Betsafe så får du en bonus på 200 % upp till €100. Det vill säga sätt in exempelvis 500 kr hos Betsafe och maila deras support. Ange bonuskoden ”SPELSAJTEN” och du får ytterligare 1000 kr på ditt konto att spela för.

poker landskamp

Var vänlig notera att endast engelska som språk är tillåtet vid borden under turneringens gång. Även om det här är en lagtävling är det helt förbjudet att ägna sig åt “soft play”, balansera upp lagkamraternas stackar, eller att diskutera händer vid bordet. Du måste föra ditt lag till seger genom fair play för att vi ska räkna segern som en lagvinst.

Poker utslagslandskamp - Vinn iPad

Poker utslagskamp - vinn ipad