Premier League omgång 19 fullbordas ikväll måndagen den 29 december med mötet Liverpool mot Swansea med matchstart kl. 21:00 och bet365 har fixat ett fint erbjudande där du kan spela ett riskfritt Liveodds på matchen värt 250 kr.

Arsenal – Liverpool live stream Engelska Ligacupen

Här gäller det att lägga ett vanligt oddsspel innan matchen Liverpool – Swansea startar som sedan bet365 belönar dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde, dock max 250 kr,  under matchens gång. Inför mötet lagen emellan befinner sig Liverpool på en tionde plats i Premier League tabellen och Swansea två placeringar före på åttonde. Liverpoolkaptenen Steven Gerrard sägs spela sin sista säsong och skulle gärna kröna karriären med att vinna Premier League men Liverpool har i år inte alls lyckats spela lika bra fotboll som föregående säsong då man var med och fightades om titeln in i det sista. Till och med Swansea ligger före i tabellen, vem hade förväntat sig det när halva säsongen är avklarad? Tuff match väntas ikväll kl. 21:00! 🙂

Liveoddsspel värt 250 kr på Liverpool mot Swansea

Hur får jag mitt liveoddsspel värt 250 kr?

Det enda du alltså behöver göra för att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel är att du måste registrera ett konto på bet365 och placera ett spel innan avspark, och när matchen väl blåst igång lägger du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Du måste placera det riskfria Liveoddsspelet och betala för det precis som vanligt, och sedan är det bara att invänta utgången. Naturligtvis kan du spela flera liveodds på Liverpool – Swansea under matchens gång men det är bara insatsen på ditt allra första placerade Liveoddsspel som återbetalas om du inte får in det spelet. Och det synkas med upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Det finns många olika oddsmarknader att välja mellan. Bet365 har över 70 Livebetting möjligheter tillgängliga under själva matchen, inklusive Målgörare, Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Asian handicap, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid, Scorecast och många många fler.

Vi tycker bet365 är det bästa spelbolaget i Sverige och kanske i hela världen om du vill spela på fotboll. Väldigt få byter till andra spelbolag när de väl testat att spela odds på olika fotbollsmatcher på bet365.