Tipsar om heta erbjudanden

Peter Forsberg tribute

Peter ”Foppa” Forsberg

Peter Forsberg även kort och gott kallad ”Foppa” är enligt mig Sveriges största ishockeyspelare genom alla tider efter alla hans bedrifter både i landslag och NHL. Peter Forsberg föddes 20 juli 1973 i Domsjö i Örnsköldsvik och kom att spela Elitseriehockey för Modo innan han drog vidare till äventyren på andra sidan Atlanten och NHL i Kanada och USA. Foppa har vunnit i stort sett allt som går att vinna som Stanley Cup, VM guld och OS guld och allt detta inte bara en gång utan två gånger om!

Foppa

Peter Forsberg tribute video

Peter Forsberg tribute är en video som man får gåshud av att se. Perfekt musik mixat till det bästa från Peter Forsbergs karriär. När man ser den här videon så förstår man hur stor Peter Forsberg var. Peter ”Foppa” Forsberg med Nr 21 på ryggen kommer alltid finnas i våra hjärtan.

Tribute video med Peter Forsberg

 

Gillar du det du läser?

  4 comments

  1. Sveriges bästa hockeyspelare genom alla tider enligt mig!

  2. Kent Thorson /

   Världens bäste hockeyspelare genom alla tider :)

  3. Foppa är awesome. Men FYFAN vad dåliga målvakterna var på den tiden.

  4. Nolhott /

   Hade han varit Canadensare så hade han varit vald till Universums bäste spelare, bugar och tackar för den glädje du skänkte oss härifrån Svedala med ditt enorma hockeykunnande och din skillz.

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>