Peter ”Foppa” Forsberg

Peter Forsberg även kort och gott kallad ”Foppa” är enligt mig Sveriges största ishockeyspelare genom alla tider efter alla hans bedrifter både i landslag och NHL. Peter Forsberg föddes 20 juli 1973 i Domsjö i Örnsköldsvik och kom att spela Elitseriehockey för Modo innan han drog vidare till äventyren på andra sidan Atlanten och NHL i Kanada och USA. Foppa har vunnit i stort sett allt som går att vinna som Stanley Cup, VM guld och OS guld och allt detta inte bara en gång utan två gånger om!

Foppa

Peter Forsberg tribute video

Peter Forsberg tribute är en video som man får gåshud av att se. Perfekt musik mixat till det bästa från Peter Forsbergs karriär. När man ser den här videon så förstår man hur stor Peter Forsberg var. Peter ”Foppa” Forsberg med Nr 21 på ryggen kommer alltid finnas i våra hjärtan.

Tribute video med Peter Forsberg

 

Gillar du det du läser?