Titta på CHL Live Stream gratis! Visst visas vissa matcher i Champions Hockey League på någon av de vanliga tv-kanalerna ibland men vill du förvissa dig om att alltid ha tillgång till CHL live streaming för varje match och var du än befinner dig så ska du definitivt bli kund hos NordicBet! Spelbolaget NordicBet erbjuder alla sina kunder gratis live streaming inom en mängd olika sportevents varenda dag. Däribland direktsänds alla hockeymatcher från Champions Hockey League så du aldrig behöver oroa dig för att missa något i Europas största och bästa hockeyliga. Det sköna med NordicBet Livestreaming är att du kan se matcherna på alla dina enheter som mobilen, läsplattan, tv’n och datorn.

TILL NORDICBET STREAMING HÄR >>>

På NordicBet kan du läsa om de villkor som gäller för att se på sport live streaming.

Speltips CHL Final 2018

Tisdag 6 februari innebär stor CHL finaldag och det är nu det ska avgöras vilka som får kalla sig Champions Hockey League mästare för CHL 2017/2018. I dagens som vi kan titta på CHL live stream ser vi Växjö Lakers möta JYP Jyväskylä från Finland. Det kommer bli en härlig kamp mellan ett svenskt hockeylag och ett finskt dito. Nästan lite som en landskamp i en mästerskapsfinal mellan Sverige och Finland. Vi har ju som bekant kärleksfulla hatkänslor inför sådana här hockeykamper. Och ännu mer spännande är det ju då vi har en stor ursprungsbefolkning från Finland här i Sverige. Vi älskar dessa matcher som gäller något mer än bara guld!

Vad tror vi då i vårt speltips om finalmatchen Växjö Lakers – JYP Jyväskylä? Här försöker vi så gott det går att bortse från var hjärtat klappar men kan ändå inte bortse ifrån Växjö’s makalösa säsong så här långt. I SHL har Växjö åkt ifrån övriga lag med hästlängder och leder så klart att man nästan undrar vad som händer. Finska JYP Jyväskylä är inte i närheten av att vara lika överlägsna i den finska hockeyligan där de ligger på sin 4:e plats.

Dock är en final alltid en final och allt ska avgöras på en enda match, så vad som helst kan förstås hända. Men visst är det upplagt för svensk seger med den form Växjö Lakers besitter för tillfället samt att man spelar på egen hemmais i Vida Arena i Växjö.

Spelsajten tippar på seger för Växjö Lakers till oddset 1,72 hos NordicBet som också direktsänder matchen i mobilen, surfplattan och datorn.