Spelsajten informerar

Spelsajten kan nu stolt tala om att vi har 8 stycken spelbolag på nätet som vi följer. Vi arbetar vidare med Spelbolagen och försöker ständigt att hitta bra erbjudanden åt er som gillar spel och dobbel på nätet. Målsättningen är att växa och vi kommer analysera, utvärdera och tipsa om fler spelbolag och heta erbjudanden framöver. Har du själv tips om något spelbolag som du vill att vi analyserar eller går igenom så maila oss gärna.

Spelsajten växer.  Sedan starten för drygt en månad sedan så har vi nu passerat 1000 unika besökare vilket är en bra början. Trendkurvan pekar uppåt och det ska bli intressant att följa utvecklingen framöver.

Spelsajten ser fram emot. Premier League, nu är starten nära och det finns en hel del att spela på för den spelsugne. Spelsajten kommer även här försöka ta fram några heta erbjudanden som ni trogna läsare kan ta del av.

/Väl mött RickyDollar