Spelsajten rekommenderar div 4 fotboll.

Hur slutar Div 4 Östra Östergötland? Just nu så ser Torstorps IF ut att ta hem seriesegern. Hos NordicBet så kan du spela på alla matcher enda ner till div 4. Matcher och odds brukar komma några dagar innan avspark. I nästa omgång så kan vi se fram emot ett toppmöte mellan Azech och Lindö. Serieledaren Torstorp tar sig an Ringarum borta. Det lär bli en tuff drabbning eftersom Ringarum bara förlorade med 1-0 borta mot serietvåan Lindö senast. Ringarum har en ny tränarduo vid namn Eje Bladh och Muffe Bajraktarevic och det ska bli spännande och se om de lyckas lyfta Ringarum från botten av Div 4. Åby IF tror jag har chansen att slå Eneby hemma då man förstärkt truppen med Marcus Hågbrandt tidigare Sleipner och Lindö samt Andreas Karnevald tidigare Lindö som är en duktig yttermittfältare.

Odds finner du hos NordicBet nedan som för övrigt har en bra signupbonus.