Spelsajten informerar om de bästa spelbolagen som finns på nätet idag.

Spelsajten har inlett ett samarbete med 9 stycken av dessa Spelbolag. Unibet, Bet24, Betfair, NordicBet, Betsson, Bet365, Betsafe, PrimeScratchCards och Maria Bingo. Spelsajten har redan tidigare informerat att spelbolaget Expekt är på ingång och troligtvis har vi en sida och analys uppe inom den närmsta veckan. Varje Spelbolag har sina egna unika erbjudanden. Spelsajten försöker samla all information på den här sidan från alla spelbolagen så att du som ”spelare” enkelt ska kunna hitta bra erbjudanden utan att surfa runt på nätet. Varje Spelbolag får en egen presentation och analys här på Spelsajten och under varje sida ska det gå att hitta aktuella erbjudanden. Erbjudandena uppdateras kontinuerligt.

Här finner du en sammanställning av våra samarbetspartners till spelsajten