Spelsajten rekommenderar Rule Britannia!

I helgen drar Premier League igång och vi får två riktigt bra matcher i första omgången. Tottenham tar emot Manchester City på ”White Heart Lane” med matchstart redan 13.45. På söndagen väntar sedan ett annat förväntat toppmöte mellan Liverpool och Arsenal på ”Anfield Road”. Dessa två matcher blir antagligen en rätt bra värdemätare på var lagen står. Manchester City har vi ingen aning om hur de kommer gå för. Antingen så får de alla stjärnor att dra åt samma håll och är med och slåss om titeln i år eller så blir de Premier Leagues största flopp. Spelsajtens tips om topp 5 i ligan får du här.

1. Chelsea

2. Manchester United

3. Arsenal

4. Liverpool

5. Manchester City

Hos Betsson hittar du mycket bra odds från Premier League.

Helgens omgång 1.

Du kan även tippa vinnare av Premier League säsongen 2010/2011.

Chelsea ger 2.50 gånger pengarna medans Blackpool ger 3000. Vilket lag håller du på? Tippa på ditt favoritlag via Betsson. Du kan läsa mer om betsson hos Spelsajten här

”Rule Britannia”, ”Britannia rule the waves”!