Spelsajten rekommenderar Div 4 – Östergötland Östra

Torstorps IF har nu ryckt i toppen av Div 4 Östra Östergötland. En stabil 5-0 seger borta mot Ringarum senast samtidigt som Azech och Lindö FF spelade oavgjort gör att försprånget är 10 poäng ner till tvåan Lindö FF. 7 omgångar återstår och det är fortfarande 21 poäng att spela om så mycket kan hända än. I år får dessutom 2:an i tabellen kvala till division 3. Det ser ut att bli först och främst Lindö och Azech som gör upp om den platsen då Eneby som inledde serien strålande har tappat i form. I bottenstriden är nu 4 lag indragna och det är oerhört jämt.

I förra omgången tipsade Spelsajten om Åby som vinnare mot Eneby, en match som Åby vann med 3-1. Den här gången så tipsar Spelsajten om Syrianska vinst över Sonstorps IK. Syrianska har en mycket bra spelare i Daniel Sydhammar som i början av serien inledde som back. I matchen mot Eneby i omgång 8 så flyttades han fram som forward och gjorde direkt 2 mål. Därefter har han stannat kvar i anfallet och bidragit med såväl mål som framspelningar. I förra omgången tippade jag som sagt för Åby men höjer i den här omgången ett varningens finger för Tallboda som är ett mycket starkt hemmalag där man trots tabell läget endast förlorat 2 av 7 matcher. Ett kryss till oddset 5.25 är inte allt för vågat spel. Tilläggas ska också att Torstorps IF genom åren har haft stora problem med Linghems SK som spelar ett högt försvarsspel. Torstorp har endast slagit Linköpingslaget 1 gång av 3 försök.