Spelsajten tipsar inför omgång 17 2010 i div 4 östra östergötland

I den förra omgången så varnade Spelsajten för Daniel Sydhammar i Syrianska. Han avgjorde matchen med sina två mål i mötet mot Sonstorp.  Åby har precis slagit Lindö med 2-1 på Åby idrottsplats och därmed är nog toppstriden helt avgjord. Lindö har nu 10 poäng upp det serieledande Torstorps IF med en match mer spelad. Om Torstorps IF förlorar måndagens möte mot Hagahöjdens BK så har ändå Finspångslaget alltså ett väldigt bra utgångsläge när 5 omgångar återstår. Måndagen erbjuder också på ett härligt möte mellan Azech och Syrianska. Azech måste nog vinna här för att ha en chans att kunna nå 2:a platsen. Spelsajten tipsar om Linghem hemma mot Tallboda. Linghem är en tuff nöt att knäcka hemma på Lingheden och även om detta är ett Linköpingsderby så tror vi att Tallboda får mycket svårt att ta poäng. Sonstorp tror vi även kan skrälla och slå Eneby hemma på Stråkvads IP. Spelsajten väljer att Lyfta fram Fredrik ”Kalle” Pettersson i SIK som är en stark spelare som håller till på mittfältet men som gärna går i djupled och har ett tungt skott. Sonstorp har en hel del att spela för då man blivit indragen i bottenstriden och det är inte omöjligt att man tar poäng av Eneby.

Mitt tips i följande matcher är

Match:                                      tips:                                     odds:

Azech – Syrianska                       1                                        1.95

Linghems – Tallboda                   1                                         1.30

Hagahöjden – Torstorp               2                                         1.40

Sonstorp – Eneby                      x                                         4.85