Spelsajten tipsar om inför omgång 4 i Premier League. Everton tar emot Manchester United hemma på Goodison Park. Viasat Fotboll direktsänder premier league matchen med start kl 13.45.

Matchen mellan Everton och United ser ut att vara omgångens hetaste match. Jag tror vi kommer få se ett Everton som är rejält tända. Dels för att man gått lite knackigt inledningsvis och dels för att det är Manchester United som man möter. United har Carrick, Hargreaves och Anderson på skadelistan medans Everton har osäkra kort i Yakubu, Neville, Anichebe. Helt borta på grund av skador är L Saha och J Rodwell.

Förra omgången var jag på plats på Stamford Bridge och såg Chelsea – Stoke. Jag tycker Stoke gav chelsea en match och såg riktigt stabila ut bakåt. Med tanke på hur starka Stoke är på hemmaplan och Aston Villas 0-6 förlust borta mot Newcastle så tycker jag att en 1:a i dagens omgång till fina 2.50 är bra. Spelsajten kommer från och med idag införa något som vi kallar för 1000-lappen. Vi ska se om vi lyckas förvalta den och se om vi kan få den att växa.

Dagens tips blir enligt följande:

West Ham v Chelsea   2
Arsenal v Bolton  1
Newcastle Blackpool  1
Totalt odds: 2,54
Insats 100 kr

Spelsajten har hämtat sina odds från Bet365. Glöm inte öppningsbonusen hos bet365 om ni inte är kund där redan.