Spelsajten tipsar om Champions League. Manchester United tar emot Glasgow Rangers hemma på Old Trafford och Spelsajten anser att det är den hetaste Champions League matchen som visas av Viasat under tisdag kvällen. Manchester United har startat lite halvknackigt i ligan då man har 2 vinster och 2 oavgjorda matcher i de inledande fyra omgångarna. Glasgow Rangers har inlett sin liga med 4 raka segrar. Det är klart att det är skillnad på den skotska ligan och Premier League men det här kan ändå leda till en jämn och förhoppningsvis målrik match med två stycken anfallsglada lag. Jag tror Manchester kommer dra det längsta strået med en heltaggad Wayne Rooney på topp som stod över senast borta mot Everton. Det är dock kittlande odds på ett kryss eller en 2:a även om det är föga troligt.

Spelsajten tippar följande resultat:

Manchester United – Glasgow Rangers  1
Werder Bremen – Tottenham 1
Barcelona – Panathinaikos 1

totalt odds: 4,41
Insats 100 kr
Eventuell vinst: 341 kr

Oddsen från Champions League matcherna är hämtade från Unibet. Om du inte är kund hos Unibet sen tidigar så glöm inte att ta del av öppningsbonusen som du hittar här när du öppnar konto.


Tv tablå för tisdagens Champions League matcher hittar du här.


För övrigt så har Spelsajten startat något som vi kallar för 1000-Lappen. Vi försöker förvalta 1000 kr så gott det går. Senast sprack vi på Newcastle. Mer om det kan du läsa här.