Spelsajten tipsar om div 4 östra Östergötland. Serien är i princip avgjord både i botten och toppen. Det enda som skulle kunna förändra någonting är om Ringarum och Tallboda skulle vinna sina två sista matcher och dessutom göra runt en 10 mål per match framåt och inte släppa in något bakåt samtidigt som Sonstorp och  Valdemarsvik förlorar båda sina avslutande matcher. Ja ni förstår säkert att det är föga troligt. Nordicbet erbjuder därför inget spel på dagens omgång och troligen inte på den sista omgången heller.

En morot för Åby och Tallboda skulle givetvis vara att slå serieledarna Torstorps IF så att de inkasserar sin första förlust. Torstorp å sin sida har säkerligen som mål att gå igenom serien obesegrade.

Vill ni spela idag så föreslår spelsajten att ni läser det här inlägget om Manchester United och Liverpool istället!