Spelsajten tipsar om Manchester City – Chelsea FC. Premier Leagues två rikaste lag drabbar samman på City of Manchester Stadium. Det ska bli intressant att se hur det kommer gå för Chelsea när man nu för första gången den här säsongen stöter på tufft motstånd. Chelsea har minst sagt fått en bra start i ligan med idel segrar och en målskilland på 21-1 efter 5 omgångar. Manchester City har endast 1 förlust men har utöver det också spelat 2 oavgjorda matcher vilket gör att avståndet till Chelsea är 7 poäng. Lyckas City vinna idag så kommer man på allvar blanda sig i toppen framöver då man haft ett mycket tufft spelschema såhär långt på säsongen.

Läget i lagen:
Man City saknar Wayne Bridge, Richards, Lescott, Adebayor, Balotelli, Boateng och Kolorov p g a skador. Dock så har man Toure, Milner, Tevez och Sean Wright-Phillips tillgängliga. Svårt att säga hur man startar. Båda bröderna Toure är givna i startelvan.

Chelsea startar troligtvis med följande lag. Cech i mål. Ivanovic, Alex, Terry och Cole i backlinjen, Mikel, Essien, Ramires på mitten och framåt ställer man upp med Anekla, Drogba och Malouda. Man saknar Lampard på mitten vilket förstås är ett avbräck.

Manchester City – Chelsea visas i Viasat Fotboll med start kl 13.45

I övrigt så är det inga toppmöten den här omgången. I och med Liverpools minst sagt skakiga start så kittlar det att tippa en 2:a på Sunderland som bara har en förlust än så länge den här säsongen. Det skulle inte förvåna mig heller om West Ham tar en poäng av Tottenham då jag tycker man spelade bra mot Chelsea även om det blev förlust med 3-1 den gången.

Spelsajten kommer tippa enligt följande:

Manchester City – Chelsea  2  odds 2,10
Arsenal – West Bromwich 1 odds 1,22
totalt odds 2,56 insats 100 kr

Glöm inte att ta del av Unibets öppningsbonus om du är ny kund. Läs mer här