Spelsajten tipsar om Ajax – Milan. Fotbollsmatchen visas ikväll på tv-kanalen Viasat Fotboll.

Det är märkligt vad fort man kan svänga som fotbollssupporter. Förra året klappade hjärtat för Barcelona och man försökte se varenda match som de spelade. Nu känns det som att man inte bryr sig så mycket längre. Nästan så att man vill att de ska få problem med anfallsspelet bara för att Zlatan har lämnat klubben. Istället har man nu börjat gilla Serie-A och uppmärksammar den ligan allt mer endast för att Zlatan gått dit. Så inbordes är man nog mer Zlatan-supporter än klubb-supporter. Jag vet att jag på liknande sätt började hålla på Manchester City ett tag när Sven-Göran Eriksson tog över klubben. City är för mig nu en klubb som kommer långt ner på supporterlistan. Jag har givetvis ett lag i hjärtat som klappar högst oavsett om det spelar svenskar där eller tränas av en svensk men det får vi återkomma till vid ett annat tillfälle. Ikväll är det Zlatan som gäller. Så kom igen nu Milan och visa Ajax vad ni går för!

En 2:a på Ajax – Milan hos Unibet ger 3,00 gånger pengarna men det lär bli tufft för italienarna.

Spelsajten väljer att satsa 200 kr på Chelsea hemma till oddset 1,40.

Spelsajten tror Ajax – Milan slutar 1-2 och hoppas på mål av Zlatan Ibrahimovic!