Helgens Premier League omgång erbjuder ett par riktigt intressanta matcher att spela på. Den kanske alra hetaste matchen är först på söndag. Everton tar emot Liverpool hemma på Goodison Park. Liverpool har Kuyt, Agger, Torres och Konchesky på skadelistan. För Konchesky och Torres så finns det en liten chans att de är spelklara. Everton har tunga avbräck i Fellaini, Jagielka, Pienaar, Rodwell och Anichebe. Tycker ändå 1:an känns bra till oddset 2.45. Liverpool är en väldigt turbulent klubb för tillfället och dagsformen känns inte alls bra.

Manchester United måste helt enkelt vinna för att inte tappa poäng i toppstriden och det känns helt enkelt dags för en ”3 poängare” i mötet med West Brom.

Newcastle var mycket bra senast mot Manchester City och var värda 1 poäng. Spelsajten tror man slår Wigan enkelt hemma till fina 1.80

Spel på över 2.5 mål i matchen mellan Fulham – Tottenham är tänkvärt då Tottenham ofta spelar väldigt offensivt även på bortaplan.

Spelsajtens trippel ser ut enligt följande:
Manchester United – West Brom 1 odds 1.25
Newcastle – Wigan 1 odds 1.80
Everton – Liverpool 1 odds 2.45

Totalt odds: 5.51
Insats: 100 kr
Eventuell vinst: 451 kr

Helgens spel kommer göras på Expekt.com. Öppnar du nytt konto hos Expekt så kan du ta del av ett 250 kr riskfritt spel. Det innebär att du kan spela för 250 kr och förlorar du så mailar du supporten och du får därefter automatiskt pengarna tillbaka. Läs mer om erbjudandet här.

Glöm inte att kolla vilka som är skadade i de olika lagen innan du spelar på helgens omgång av Premier League.