Spelsajten ser en mycket intressant match framför sig ikväll med förhoppningsvis Zlatan Ibrahimovic i en av huvudrollerna. Milan tar emot Chievo på San Siro tidig lördag kväll kl. 18.00. De flesta bedömare verkar lägga en slant på Milan och det är även Milan som är favorit hos spelbolagen där lägst odds erbjuds för en hemma vinst i kvällens drabbning. Spelsajten är dock inte så säkra på en vinst för Zlatans Milan även om de har fördel av hemmaplan där de är erkänt starka. Vi ser tre orsaker till osäkerheten kring slutresultatet. För det första har Serie A ett uppehåll på ett par veckor bakom sig som kan påverka formen för de båda lagen i olika riktningar, för det andra så ligger Chievo på 5:e plats i tabellen endast 1 poäng efter Milan på fjärde plats och Chievo har den här säsongen vunnit alla sina borta matcher hittills även om de bara spelat 2 matcher på borta plan ännu. För det tredje så väntar en viktig och svår uppgift på tisdag för Milan då de möter Real Madrid i Champions League vilket kan påverka inställningen hos spelarna i Milan och även Milan tränaren Massimiliano Allegris taktiska drag när det gäller spelarmaterialet. I och med detta kommer det enligt Spelsajten bli en högintressant match ikväll. Som lite extra krydda på moset har vi Pato tillbaka i Milan efter skadeuppehåll vilket kan innebära en startuppställning i Milan som innehåller de tre stjärnorna Zlatan, Pato och Ronaldinho på plan samtidigt och med Robinho på bänken redo för att hoppa in. Matchen kan du se gratis på free live stream direkt i datorn hos bet365 om du klickar på bilden nedan. Allt som behövs är ett spelkonto på bet365 och väl inne klicka dig vidare via huvudrubriken ”Livestreaming”.