Spelsajten tipsar om Real Madrid – AC Milan i Champions League gruppspel. Fotbollsmatchen sänds i Viasat Fotboll med matchstart klockan 20.45

Real Madrid tar emot AC Milan hemma på Santiago Bernabeu stadion. Real Madrid har inlett La Liga strålande och har 5 vinster, 2 oavgjorda, 0 förluster samt 16-3 i målskillnad. Allt tyder på att José Mourinho har fått ordning på sitt stjärnspäckade lag. Zlatan och Milan har också hittat formen på senare tid och vann i helgen hemma mot Chievo med 3-1. Zlatan stod för 2 målgivande pass i den matchen och det var första gången som vi fick se att samarbetet på allvar fungerade mellan topptrion Ronaldinho, Zlatan och Pato.

Säga vad man vill om José Mourinho. Antingen så hatar man honom eller så älskar man honom. Spelsajtens skribent tillhör den senare skalan. Visst har han betett sig illa och gjort en hel del konstiga uttalanden, varit arrogant och respektlös men jag måste ändå säga att han sätter färg på fotbollsmatcher idag. Jag skulle definitivt sakna honom om han tex skulle sluta.

Se följande filmklipp med José Mourinho – ”The Special One” och avgör själva.

Jag är mer fan av Zlatan än av tex Juventus, Inter, Barcelona och Milan. Jag har hållt på det lag som han spelat i för tillfället. Han sätter också färg på sina matcher. Dels genom sina uttalanden och dels genom sin enastående teknik. Hoppas han tar fram spelhumöret och visar omvärlden sin spektakulära fotbollskonst.

Hur slutar då matchen mellan Real Madrid och Milan? Jag tror Milan kommer gå för ett oavgjort resultat och backa hem och gå på kontringar. Mourinho brukar vilja kontrollera sina matcher och försöka stänga dem om laget leder med 1-0. I de lägena brukar han säga åt sina medspelare att hålla bollen inom laget. Jag tror matchen mellan Real Madrid och Milan slutar 1-1 efter mål av Ronaldo och Pato. Det svårt att säga vilken formation lagen ställer upp med eftersom man spelar olika i anfall och försvar. Milan kommer ha en 4-5-1 uppställning när man försvarar sig men ställer om till 4-3-3 när man går till anfall. Real Madrid kommer spela på ett liknande sätt.

Troliga startuppställningar Real Madrid – AC Milan

Real Madrid 4-2-3-1
Casillas (Målvakt)

Ramos (Högerback)
Pepe (Mittback)
Carvalho (Mittback)
Marcelo(Vänsterback)

Alonso (Mittfältare)
Khedira (Mittfältare)

Di Maria (Högerytter)
Özil (släpande central anfallare)
Ronaldo (Vänsterytter)

Higuaín (Central anfallare)

Milan 4-3-3
Abbiat (Målvakt)

Zambrotta (Högerback)
Nesta (Mittback)
Bonera (Mittback)
Antonini (Vänsterback)

Gattuso (Mittfältare)
Pirlo(Mittfältare)
Seedorf (Mittfältare)

Ronaldinho (Vänsterytter)
Ibrahimovic (Central anfallare)
Pato (Högerytter)

Vill du spela på matchen så har expekt ett mycket bra erbjudande just nu där du får ett riskfritt spel värt upp till 250 kr. Erbjudandet är enkelt – om du förlorar ditt första spel så betalar Expekt tillbaka din insats upp till 250 kr. Läs mer 250 kr riskfritt spel hos Expekt här

Champions League omgång 3 finner du hos Expekt här

Glöm inte att matchen mellan Real Madrid och Milan visas av tv-kanalen Viasat Fotboll med matchstart 20.45. Sändningen börjar 20.30