Serie A omgång 8 startar ikväll med matchen Fiorentina – Bari kl. 20.45.

Spelsajten tror på ett oavgjort resultat i kvällens inledande match av omgång 8 i Italiens Serie A mellan Fiorentina och Bari. Fiorentina ligger sist i tabellen och har efter en riktigt trög start i serien hög press på sig att börja leverera bättre. Bari har heller inte imponerat lika stort så här långt i jämförelse med den otroligt fina fjolårs säsongen och förlorade senast hemma mot Lazio. Förra året slutade drabbningen mellan Fiorentina – Bari med 2-1 och det är ett resultat som Fiorentina även skulle behöva ikväll. Dock tror Spelsajten på oavgjort då Bari trots allt är det bättre laget men att hemmaplan, och att det enligt många är en måste match för Fiorentina, påverkar Fiorentina spelarna till att kämpa till sig en pinne.

Se matchen på TV4 sport lör 23 okt kl 20.45!

Omgångens match måste vi nog säga att matchen mellan Napoli och AC Milan är. Men vi får tyvärr vänta ända till på måndag kväll kl. 20.45 innan Zlatan och hans polare i Milan visar upp sig.