Måndag kväll kl. 20.45 gästar Zlatan och AC Milan ett svårslaget Napoli på sin hemmaplan San Paolo. Det är tabelltvåan Milan och tabellsexan Napoli som möts med tunga avbräck i spelartruppen för Milan. Bland de som ser ut att missa måndagens drabbning finns Milanspelarna Thiago Silva, Gianluca Zambrotta och Ronaldinho vilket bäddar för en tuff match för Milan som behöver vinna för att inte tappa mark mot ligaettan Lazio som vann i helgen och nu ligger hela 5 poäng före just Milan. För Napoli talar en fantastisk hemmapublik men Milan och Zlatan Ibrahimovic kommer på besök med stor revanschlust efter att ha blivit utspelade av Real Madrid i Champions League förra veckan. Spelsajten tror trots tufft motstånd på en Milanseger där Zlatan förhoppningsvis petar in ett eller ett par mål. Matchen sänds i TV4 Sport måndag 25 oktober kl. 20.45.