Spelsajten tipsar om det nya spelforumet som nu finns tillgängligt på hemsidan.

Vi på Spelsajten tycker inte att det finns något riktigt bra spelforum på svenska sidor där du kan dela med dig av otroliga erbjudanden från spelbolag eller hitta information om spelbolag vad olika användare anser.

Hos vissa spelbolag kan det tex vara väldigt lockande och lätt att sätta in pengar, men sedan mycket svårt att få ut några kronor över huvudtaget då det är alldeles för höga omsättningskrav för att få ut bonusen.

Har du några heta erbjudanden som du vill dela med dig av eller har du tips om ett erbjudande som man inte alls bör ta del av? Du kanske har tips om hur dagens matcher slutar eller har du en fråga till Spelsajten? Det är fritt att uttrycka sig i Spelsajtens forum, men gör det snyggt och seriöst. Registrerar du dig och blir medlem så får du fler möjligheter i spelforumet.

Det går givetvis också att påverka spelforumets utveckling. Skriv en kommentar till Spelsajten i spelforumet under kategorin ”Ställ din fråga till Spelsajten”. Det kan vara något som du saknar eller som du vill ska ändras.

Eftersom spelforumet är nystartat så har vi till en början ingen information tillgänglig om olika spel. Vi vore verkligen tacksamma om ni är med och bidrar till spelforumet genom att skriva en kommentar. Om alla är med och bidrar och även sprider syftet med forumet så kan man få mycket tillbaka i framtiden genom olika tips och nitlotter som man ska passa sig för. Kom ihåg att det är just DU som är forumet och får det att växa medan Spelsajten håller i trådarna.

–> Till spelforumet