Serie A omgång 9, matchen sänds på TV4 Sport ikväll lördag 30 oktober med sändningsstart kl. 20.40

Ikväll kan vi se fram emot en riktig toppmatch i Italien när Milan tar emot Zlatans gamla klubb Juventus på San Siro. Igår tjuvstartade omgång 9 i Serie A med mötet Genoa – Inter där Inter vann knappt med matchens enda mål gjort av Sulley Ali Muntari. Det resultatet innebar att Inter gick om Milan i tabellen och blev ny tvåa efter ledande Lazio. Juventus ligger för närvarande på en femte plats och har naturligtvis siktet på att haka på i toppen genom att få med sig poäng i kvällens möte mot Milan. Men de möter ett Milan som är heltaggat och där den störste stjärnan Zlatan Ibrahimovic säkerligen är den mest taggade av alla spelarna på planen eftersom Zlatan ställs mot sina gamla polare i Juventus där han inledde sitt Italien äventyr för ett antal år sedan. Spelsajten hoppas och tror att Zlatans målform håller i sig och att han gör ett mål sin vana trogen, resultatet tippas 3-1 till Milans favör.

Troliga startelvor:

MILAN:
Abbiati
Bonera, Nesta,  Papastathopuolus, Antonini
Gattuso, Pirlo, Boateng
Robinho
Pato,  Ibrahimovic
JUVENTUS:
Storari
Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie
Martinez , Felipe Melo, Aquilani, Marchisio
Del Piero, Quagliarella

Kolla in Bet 365 för andra odds möjligheter och odds från fler ligor.

Missa inte! Matchen Milan – Juventus sänds på TV4 Sport ikväll lördag 30 oktober med sändningsstart kl. 20.40