Spelsajten tipsar om  AC Milan Real Madrid 2010. Fotbollsmatchen med matchstart onsdag kväll 20.45 visas i tv-kanalen Viasat Fotboll och även i Viasat HD.

Får Milans Ronaldinho revanch på Marcelo och Real Madrid?

Milan har haft en del problem sista tiden då man endast vunnit 1 av de 3 senaste matcherna inkluderat senaste mötet mot Real i Champions League. Det har dock varit tuffa matcher både i Serie-A och i Champions League för Milanolaget. Real Madrid i sin tur har inte förlorat en enda match i år och är väldigt svårslagna. I förra mötet lagen emellan så vann Real Madrid behärskat med 2-0 på Santiago Bernabeu stadion i Madrid. Det blir givetvis en helt annan match nu när Milan spelar hemma på San Siro och jag tror Milanspelarna kommer att vara rejält revanchsugna efter förlusten senast mot Real. Kan man få stopp på Cristiano Ronaldo så är mycket vunnet. Han ligger ofta bakom Reals snabba omställningar och ordnar friskparkar i farliga lägen som han sedan själv tar hand om. Han kan få den bäste försvarare att stå på fel ben i offensivt anfallsläge. Den här Champions League matchen kan egentligen sluta hur som helst. Jag tror vi kommer få se ett kompakt Real Madrid med lågt försvarsspel som kommer satsa på snabba omställningar. Pressen ligger helt klart på Milan som bör undvika att förlora den här matchen annars kommer Champions League gruppen vara helt öppen om vilket lag som ska knipa andra platsen efter Real.

Zlatan fick bra beröm senast även om Milan förlorade hemma mot Juventus. Dock var han alldeles för ensam på topp och troligtvis kommer vi få se Insaghi och Zlatan tillsammans i anfallet den här gången. Pato borde få kliva åt sidan efter en medioker insats senast i Milantröjan.

Skadeläget ser ljust ut i båda lagen. Endast Kaka är borta från spel för Real Madrid vilket förstås är ett stort avbräck.

Domare är Howard Webb från England. Han håller på att bli den nye Pierluigi Colina och har en väldigt stor auktoritet i sitt dömmande.

Troliga startelvor Milan – Real Madrid

Milan (4-3-1-2):

Målvakt
Abbiati (MV)

Försvar
Zambrotta (HB)
Nesta (MB)
Thiago Silva (MB)
Antonini (VB)

Mittfält
Gattuso (HM)
Pirlo (CM)
Boateng (VM)
Ronaldinho (OM)

Anfall
Ibrahimovic (CF)
Inzaghi (CF)

Real Madrid (4-2-3-1):

Målvakt
Casillias (MV)

Försvar
S.Ramos (HG)
Pepe (MB)
Carvalho (MB)
Marcelo (VB)

Mittfält
X.Alonso (DM)
Khedira (DM)
Di María (HM)
Ozil (OM)
C.Ronaldo (VM)

Anfall
Higuaín (CF)

Onsdagens matcher från Champions League spelas enligt följande.

Observera att spelen ovan även har en hel del ytterligare spel där tex AC Milan – Real Madrid erbjuder +65 ytterligare spel. Man kan tex tippa på om spelare blir varnade eller ej, eller antal mål i första respektive andra halvlek osv. Glöm inte att du kan få upp till 1000 kr i startbonus när du öppnar konto hos NordicBet.

Spelsajten kommer spela en trippel hos NordicBet enligt följande.

AC Milan – Real Madrid X  odds 3.20
Chelsea – Spartak Moskva 1 odds 1.25
MSK Zilina – Marseille 2 odds 1.60

Totalt odds 6.40
Insats 100 kr
Eventuell vinst 540 kr

Matchen mellan AC Milan och Real Madrid börjar kl 20.45 och visas i tv-kanalen Viasat Fotboll