Letar du efter ett spelbolag där du kan spela i mobilen. Då är Unibet rätt val för dig.

Hos Unibet kan du spela direkt i mobilen om du så har en iPhone, Android-mobil eller vanlig mobiltelefon med wap. Så nu kan du spela vart du än befinner dig, bara du har mobilen med dig! Det finns många fördelar med att kunna göra insättningar på ditt konto i mobilen. Är du tex på arenan, ser matchen på puben eller ska till polaren och se en fotbollsmatch och inte har tillgång till Internet så kan du alltid spela i mobilen!

Android
För spel hos Unibet i Android mobil:
Nu kan du ladda ner Unibets applikation på Android Market där du hittar samtliga ”appar” till din Android-mobil. Det är bara att söka efter Unibet, ladda hem applikationen och börja lira, hur enkelt som helst! Vill du inte ladda ner appen går det precis lika bra att surfa in på m.unibet.com med din Android-mobil.

iPhone
För spel hos Unibet i iPhone mobil:
Självklart kan du spela hos Unibet med din Iphone.
Ingen nedladdning krävs utan du skriver bara in m.unibet.com i din webbläsare.

Tips! Lägg gärna till webb-appen till din hemskärm så du hittar du snabbt tillbaka till unibets startsida nästa gång du ska spela
Så allt du behöver är ett Unibetkonto och en iPhone, sen är det bara att köra. Gillar du livebetting är det här perfekt för dig då du kan stå direkt på arenan och lägga dina spel under matchens gång.

Unibet Wap
För spel hos Unibet via Wap:
Du hittar oss på m.unibet.com. Logga in som vanligt med dina inloggningsuppgifter och ange en fyrsiffrig kod som du kommer använda vid framtida besök. Här hittar du våra odds och du kan även spela Live eller kolla statistik och följa matcherna via vår livescore.

Unibet Java:
Via Unibets hemsida eller via Unibet Wap kan du ladda ner Unibets java-applikation så att du har Unibet sparat i din mobiltelefon. Den fungerar precis som Unibet Wap och du har den med dig vart du än går.
För att kunna ladda ner och använda java-applikationen krävs att din mobil har stöd för java (MIDP 2.0).

Läs mer om mobil betting på unibets hemsida här