Helgens bästa tips ser ut att vara Aston Villa – Arsenal en 2:a.

Hjärtat klappar mer för Aston Villa den här matchen men skadelistan är alldeles för lång för laget från Birmingham. Vi tror inte att de kommer kunna rå på Arsenal även om man spelar hemma på Villa Park. Kolla in skadelistan så förstår ni vad jag skriver om.
Aston Villa har i helgen hela 12 spelare på skadelistan enligt nedan. Dessutom så ryktas det om att en av de bästa spelarna Gabriel Agbonlahor är sjuk och är tveksam till spel.

J Collin, M Albrighton, H Beye, C Cuellar, Sidwell, N Reo-Coker, J Carew, E Heskey, S Petrov, A Weimann, F Delph.

Med anledning till detta så anser vi att du hittar helgens bästa tips i en 2:a på matchen mellan Aston Villa och Arsenal.

På söndagen hittar vi helgens mest intressanta match i form av Tottenham – Liverpool. Liverpool kan vid vinst gå upp på samma poäng som Londonlaget. Vid förlust så blir det psykologiskt jobbigt att tappa till toppen igen då Liverpool sista tiden gå starkt och minskat avståndet till topp 4:a.
Tottenham hemma är dock en mycket svårslagen nöt att knäcka. Dessutom har man starkt självförtroende efter att ha vänt 0-2 till 3-2 vinst borta mot Arsenal förra helgen.

Spelsajten anser att helgens bästa tips ser ut enligt följande.
Aston Villa – Arsenal 2 odds 2.10
Bolton – Blackpool 1 odds 1.55
Everton – West Bromwich 1 odds 1.55

Totalt odds 5,04
Insats: 100 kr
Eventuell vinst 404 kr

Spelsajten väljer att lämna in de bästa tipsen inför helgen hos NordicBet. Hur spelar ni? Här kan ni följa 1000-lappen