Idag finner vi två matcher i Italiens Serie A, Sampdoria tar emot Milan kl. 18.00 och Juventus möter Fiorentina senare ikväll. Ur svensk synpunkt blir naturligtvis matchen mellan Sampdoria och Milan den mest spännande och efter senaste tidens succé för Zlatan så bör vi få se honom i startelvan för Milan. Däremot har det spekulerats mycket senaste tiden om Zlatans fysiska status då han matchats otroligt hårt och börjar bli rejält sliten. Milan har också varit öppen med att de är beroende av honom för att nå framgångar vilket kan betyda att Milan tränaren Allegri när som helst bänkar Zlatan från start för att spara honom till svårare matcher. Spelsajten tror dock att denna match på förhand är en öppen historia där Sampdoria ändå spelat hyfsat och för närvarande ligger på en 7:e plats med 20 poäng i Serie A, nio poäng upp till ledande Milan. Och om nu Ibrahimovic vilas så ska det bli mycket intressant att se hur Milan anpassar spelet på plan utan honom. Det finns heller inte många anfallare att välja emellan med Pato och Inzaghi på skadelistan. Spelsajten lägger en slant på att Milan tar detta oavsett om Ibra är på eller utanför plan.

Se spelodds på de de båda matcherna från NordicBet.