Londonderby väntar till helgen. Tottenham tar emot Chelsea på White Harte Lane.

Ett Londonderby som Chelsea under 90-talet och första hälften av 2000-talet sällan förlorade. Sista tiden har man dock haft en hel del problem med Tottenham. Med tanke på Chelseas form så får Tottenham ses som aningen favoriter i det här Londonderbyt.

Ancelotti har redan nu avslöjat att Frank Lampard inte kommer att delta samt att Ferreira tar hand om högerbacksplatsen. Ferriera mot kolosalt snabbe Bale. Undra hur Ancelotti tänkt här? Det återstår att se men magkänslan säger att Ferriera som redan passerat bäst före datum kommer att bli uppsnurrad inte bara en gång utan två och tre.

Vid vinst kommer Tottenham endast vara 1 poäng bakom Chelsea. Slaget om London startar klockan 17.00 på Söndag och visas av tv kanalen Viasat Fotboll.

Hela utbudet för helgens omgång finner ni här.