Div 3 Södra Svealand kommer vara  Spelsajtens fokus under 2011. För er som har en relation eller anknytning till något av lagen i Div3 Södra Svealand så kommer vi att skriva om varje omgång och ge lite heta tips på de olika matcherna. Matcher och odds kommer vara tillgängligt ca 3 dagar innan kommande omgång hos spelbolaget Nordicbet.

NordicBet  är verkligen ett spelbolag som attraherar spelare som gillar lokal idrott. Du kan spela på fotboll enda ner till div 4 vilket är väldigt häftigt. Har du god lokalkännedom så kan du hitta väldigt bra spel till väldigt bra odds här. Du kanske vet att många spelare saknas i ett lag och då har du bättre koll än vad NordicBet själva har.

Följande lag kommer spela i Div 3 Södra Svealand under 2011

Assyriska FF Ungdom, Bagarmossens BK, Brandhagens IF (Haninge), Eskilstuna Södra FF, IFK Eskilstuna, Huddinge IF, IK Tellus (Hägersten), Torstorps IF, Tyresö FF, Vagnhärads SK, Vendelsö IK (Haninge) och Älvsjö IK.

Älvsjö  och Tyresö ser på förhand ut att tillhöra favoriterna till att ta hem seriesegern