FA-Cupen erbjuder en väldigt intressant match i morgon mellan Manchester United och Liverpool. FA-Cupen idag har inga direkta toppmatcher, men det ska bli kul att följa Arsenal – Leeds klockan 13.45.

FA-Cupen brukar alltid innebära en och annan skräll. Oftast brukar topplagen när det gäller FA-Cupen vila en del spelare och istället lufta de som vanligtvis får nöta bänk. Därför är det alltid lite svårare att tippa på FA-Cupen. Spelsajten har hittat några intressanta spelobjekt av dagens FA-Cup matcher.

1. Bristol City – Sheffield Wednesday 1 odds 2.02
Sheffield Wednesday har endast slagit Bristol City 2 gånger på de 10 senaste inbördes mötena lagen emellan. Dessutom sklijer det en division då Bristol spelar i ”The Champion Ship” medan Wednesday håller till i ”Division one”.

2. Burnley – Port Vale 1 odds 1.43
Lagen har inte mött varandra sedan 1995, så man kan inte säga att lagen känner varandra väl. Dock siljer det 2 divisioner och inte ska väl Port Vale lyckas störa Burnley som förra året spelade i Premier League.

3. Fulham – Peterborough 1 (Fulham vinner med 2 mål) odds 2.15
Fulhams chans att åstadkomma något i år (förutom att hänga kvar i Premier League) är att gå långt i FA-Cupen. FA-Cupen betyder oerhört mycket för klubbar som ligger i mitten av tabellerna. Peterborough håller till i ”Division one” och det skiljer med andra ord 2 divisioner mellan lagen.

Lördagens utbud av FA-Cupen ser ut enligt följande.


Spelsajtens total odds för de 3 matcherna man tagit ut är 6.2
Insats: 100 kr
Eventuell vinst 520 kr.

Här kan ni följa Spelsajtens spel i form av 1000-lappen
Hur spelar ni? Kommentera gärna om ni har några heta tips.

Visste du att FA-cupen är världens äldsta fotbollstävling, den startade redan 1871-72.