Milan – Cesena är en match som jag tror kan komma att bli proppen ur för Milans målproduktion. Milan har haft förvånansvärt svårt att vinna de inledande matcherna i ligan på det nya året men i torsdags fick vi kanske se en gryende storform då Milan var överlägset bäst mot Bari i Coppa Italia. Tidigare har vi sett att Milan varit lite orörliga och sega i sitt spel men nu hoppas jag att få se ett allt piggare Milan som möter ett av ligans sämsta lag. Däremot får man väl höja ett varningens finger för ett Cesena som säkert kommer spela mycket defensivt och satsa på kontringar och det är just försvarsspelet som varit Milans akilleshäl så här långt under säsongen. Ofta tycker jag att det sett otroligt nervöst ut bland Milans backar när motståndarlagen gör snabba kontringsanfall och kanske det till viss del går att skylla på att även defensivt spelande mittfältare i Milan inte hunnit eller orkat jobba tillbaka tillräckligt snabbt. På mitt spelade resultat i den här matchen har jag satt 3-1 till Milans favör. Matchen börjar kl. 20.45 och sänds i TV4 Sport

Tabellen inför kvällens match:

Tabellen inför kvällens match

Relaterade artiklar
Irriterad Zlatan bakom Milans seger