Catania – Milan kan bli en mycket intressant match ur flera aspekter. Jag tror att det kan bli en tuff bortamatch för Milan som trots allt börjar hitta formen med seger både i ligan och i cupen senaste veckan. Men Catania har på hemmaplan visat sig vara svårslagna för det är på bortaplan de har ett uruselt facit så här långt den här säsongen och därför härjar i den nedre halvan av tabellen. Sedan har ju Milan nu införskaffat sig ett par nyförvärv i spelarna van Bommel och Emanuelsson som tränaren Allegri mycket väl kan komma att starta med redan mot Catania vilket från min synvinkel i så fall måste ses lite som en chansning, för även om det är riktigt bra spelare har de trots allt inte hunnit acklimatisera sig i laget ännu. Å andra sidan har Milan otroligt många spelare på skadelistan för tillfället vilket naturligtvis påverkar Allegris beslut av startelva mot Catania. På Milans skadelista kan bland annat nämnas; Nesta, Seedorf, Prince Boateng, Gattuso, Zambrotta, Flamini, Strasser, Inzaghi och Pirlo. Senaste informationen är att också Abate kan vara borta på grund av sjukdom. Mitt personliga tips är att matchen slutar 2-3 med Milan som segrare och att Zlatan som vanligt sätter en balja.

Matchen sänds på lördag 29 januari i TV4 Sport med start kl. 20.45

Här ser ni helgens Serie A matcher: