Genoa – Milan kan komma att bli en rysare. Milan har kommit in i en tung period med väldigt många matcher på kort tid och har dessutom fortfarande en skadelista med spelare som skulle räckt till ett topplag i Serie A. Genoa är ett lag som huserar i mitten av tabellen men har fördelen av hemmaplan i dagens match. Dagens match ses av många som en måstematch för Milan då många av matcherna framöver är ännu svårare på pappret. I serien så ligger lagen bakom Milan fortfarande några poäng bakom trots Milans oavgjorda resultat senast, men Inter går som tåget och börjar nu knapra in försprånget sakta men säkert. Inter ligger visserligen just nu sju poäng bakom Milan men har en match mindre spelad. Matchen mellan Genoa och Milan spelas idag söndag eftermiddag med matchstart kl.15.00 och sänds i TV4 Sport. Spelsajten har tippat att matchen slutar 0-2 med Milan som segrare efter mål av Pato och Zlatan.