Newcastle – Arsenal 4 -4, ja det svänger fort i fotboll ibland, Men aldrig tidigare har ett lag i Premier League tappat en 4 – o ledning. Spelsajten tippade att båda lagen skulle göra mål och påtalade också att det var 2 offensiva lag som ställdes mot varandra men man kunde nog inte ana vilken match det här skulle bli. Sjukt att Arsenal kan leda med 3 – o borta mot Newcastle efter 1o minuter och det är sjukt att Newcastle kan göra 4 mål på Arsenal på en halvtimme. Tiote kvitterade på en riktigt härlig voley från dryga 2o meter och bollen borrade sig in nere vid burgaveln.

Dessutom sprack Uniteds jakt på rekord och chansen att rycka i ligan då man överraskande förlorade mot bottenlaget Wolverhampton med 2 -1. Man kan säga att Premier League lever i allra högsta grad och ligan inte på något sätt är avgjort än även om United har det i egna händer. Imorgon ser vi fram emot den mest uppsnackade matchen inför helgen,  Chelsea och Liverpool drabbar samman på Stamford Bridge.

Go natt! somna inte i matchtröjan nu..

Relaterade artiklar
Arsenals kollaps
Wolverhampton förstörde festen