Milan – Parma är en match där Milan måste säkra tre poäng för att visa att den senaste tidens dåliga resultat endast är tillfälligheter snarare än en djup svacka som många talar om. Alla som följt Milan vet dock att skadeläget varit katastrofalt illa efter Nyår och man kan ju börja undra om det stenhårda träningslägret på Dubais stränder under juluppehållet verkligen var så lyckat. Hur som helst börjar nu några av de skadedrabbade spelarna komma till matchdugligt skick igen där Nesta och Pirlo förväntas vara med från start i dagens match mot 15:e placerade Parma. Zlatan säger att han är sliten men kommer med stor säkerhet vara med i startelvan då tränaren Allegri säger att det endast sitter i Zlatans huvud, dock är frågan om vilka anfallspolarna blir från start mer oförutsägbara. Cassano, Robinho och Pato kämpar alla hårt för att få en plats där framme. Kl. 18.00 idag lördag smäller det och matchen sänds i TV4 Sport.