Aktuella erbjudanden som man kan ta del av just nu från spelbolaget bet365. Observera att nedanstående erbjudanden är giltiga fram till 2012-12-31.

Öppningserbjudande

Öppna ett konto med bet365 idag och ta del av din öppningsbonus på 200%.

200 % Europafotbollsbonus
bet365 fantastiska flervalsspelserbjudande på europeisk fotboll inkluderar de bästa nationella ligorna i Europa samt gruppspelet och utslagningsomgångarna av Champions League. Du kan få en bonus på upp till 200% på din utdelning om du placerar flervalsspel på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Placera ett flervalsspel med bet365 före match bestående av 3 eller fler val där du kombinerar ihop lag från en eller flera av ligorna ovan så lägger bet365 till relevant bonus på din utdelning.

Liverstreaming

För att öka spänningen för bet365s Liveodds streamar bet365 varje år över 15.000 evenemang direkt – så att du kan spela medan det händer. Bland höjdpunkterna finns varje vecka 5 matcher från Serie A samt tennis från Masters Series.

0-0 – Pengarna tillbaka

Låt inte en mållös match uttråka dig igen utan utnyttja istället bet365s fantastiska erbjudande ”0-0 pengarna tillbaka” .
Placera ett spel före match på Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast på VALFRI fotbollsmatch så betalar bet365 tillbaka insatsen om matchen slutar 0-0 på dessa marknader! En mållös match är aldrig det värsta som kan inträffa på bet365.

50 % Flervalsbonus
Tjäna upp till 50% mer med bet365 för dina flervalsspel på NFL / NCAAF / NBA / NCAAB / MLB före matchstart inklusive grundserien och slutspelsmatcher: Placera ett flervalsspel före matchstart med bet365 bestående av 2 eller fler val där du kombinerar ihop lag från dessa ligor så lägger bet365 till relevant bonus till dina vinster om du är framgångsrik.

Bästa odds garanti

bet365 erbjuder Bästa-odds-garanti på varje galopp- och greyhoundlopp – varje dag! Placera ett spel med bet365, ta det fasta oddset på ditt val när du placerar ditt spel med oss – och om startoddset (SP) är högre kommer bet365 att betala ut till det högre oddset!

Sammanfattning aktuella och heta erbjudanden
Champions League återvänder tisdag den 15 februari och bet365 erbjuder dig möjligheten att spela på över 50 Liveoddsmarknader på varje match. Med ett enormt utbud av marknader före match, liveoddsmarknader samt fantastiska fotbollserbjudanden är bet365 den bästa platsen att vara på. Du kan få en bonus på upp till 200% på flervalskuponger placerade på europas främsta klubbtävling. bet365s fantastiska ’Europafotbollsbonus’ inkluderar alla utslagsmatcher i Champions League och även matcher från engelska Premier League, italienska Serie A, spanska La Liga och tyska Bundesliga. Placera ett spel före match med 3 eller fler val från någon av dessa ligor/tävlingar så kan du få en 200% bonus beroende på antalet val på din kupong. bet365s erbjudande ’0-0 Pengarna tillbaka gäller även på alla fotbollsmatcher, så om du placerar ett spel före match på Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast och spelet förloras. Så ger bet365 dig insatsen tillbaka om det står 0-0 efter fulltid.

Relaterade artiklar
Från fabriksgolvet – till 60 miljoner
Här är världens största spelbolag