Milan – Tottenham och jag säger äntligen! Äntligen för att det känns som en hel evighet sedan matcher spelades i Champions League och äntligen för att det nu är en riktigt het match då man går in i åttondedelsspelet. Zlatan suktar som bekant efter en åtråvärd Champions League titel och kommande hinder är Tottenham som får spela utan sin stjärna Gareth Bale då han är skadad. Milans hemma arena kommer säkerligen koka och Zlatan kommer vara hur fokuserad och tänd som det bara går, bara att hoppas han inte är övertänd som han tyvärr ibland visat i tidigare Champions League turneringar när det börjat närma sig de riktigt stora och svåra matcherna. Nu gäller det att Milan vinner med ett par mål för att ha ett bra utgångsläge inför returen i England senare och tyvärr måste man förlita sig på en startelva som inte innehåller de senaste utmärkta nyförvärven Mark Van Bommel och Antonio Cassano då de inte får spela för Milan i årets Champions League. Matchen spelas tisdagen den 15/2  kl. 20.45. Kom igen nu Zlatan!

Vill du spela på matchen mellan Milan och Tottenham så erbjuder NordicBet följande odds. Matchen mellan Milan och Tottenham har också +73 ytterligare spel, så som första målskytt, scorecast och mycket mer.

Milan – Tottenham visas av tv-kanalen Viasat Fotboll med matchstart 20.45

Här på Spelsajten kan du även läsa mer om hur du kan se Champions League via live streaming