Köpenhamn – Chelsea är enligt spelsajten en öppnare historia än många tror. Titta bara vad Köpenhamn åstadkommit i sin grupp där man spelat relativt jämt med Barcelona i båda mötena. Köpenhamn påminner lite om när Göteborg var bra ute i Europa i början och mitten på 90-talet. Hela laget ligger på rätt sida och väntar på att motståndaren ska göra misstag och därefter försöka avgöra i effektiva kontringar. Köpenhamns tränare Ståle Solbakken har verkligen fått ordning på sitt lagbygge och Chelsea får se upp med gamle Chelsea spelaren Jesper Grönkjaer. Många svenskar håller också tummarna för FC Köpenhamn då Johan Wiland, Mikael Antonsson, Oscar Wendt och Peter Larsson spelar där. Om alla får starta matchen återstår att se.

Ett tag trodde man att Chelsea var ur sin svacka efter 3 raka segrar. Men därefter så har man fått stryk av Liverpool och kryssat mot både Fulham och Everton så helt klart är att London klubben har en bit kvar till formen. Chelsea har Benayoun, Alex och Zhirkov på skadelistan.

Spelsajten tror att Chelsea kommer få svårt att vinna mot FC Köpenhamn och väljer att lämna in följande spel

FC Köpenhamn Chelsea: X odds 3.45
Lyon – Real Madrid: X odds 3.30
Totalt odds: 11.39
Insats: 100 kr
Eventuell vinst: 1039 kr

Vill du också spela på Champions League så kan du göra det hos något av följande spelbolag bet365, NordicBet, Unibet,Betsson, Betsafe eller bet24

Köpenhamn Chelsea TV-Kanal:
Köpenhamn – Chelsea visas av tv-kanalerna Viasat Fotboll och Viasat Sport HD
Lyon – Real Madrid visas av tv-kanalen TV 10.

Här på Spelsajten kan du även läsa mer om hur du kan se Champions League via live streaming.

Relaterade Artiklar:
Vi kan inte förlora
Har bara 3 bra spelare just nu
Källström ska gäcka Real Madrid igen
Gattuso stängs av i fyra matcher