Milan – Napoli har kommit att bli en av säsongens hetaste matcher i Serie A. En högintressant seriefinal mellan två väldigt jämna lag där det innan matchen endast skiljer tre poäng mellan dem till Milans fördel. Vinner Napoli går de alltså upp på samma poäng som liga ettan Milan och formstarka Inter skulle då bara ligga två futtiga poäng bakom på en tredje plats. Men som Zlatan fan hoppas jag verkligen att Milan reder ut det här på sin hemmaplan och tar tre riktigt värdefulla pinnar. Milan har fler spelare tillgängliga än på länge men jag känner ändå en stor oro för säsongens utropstecken Cavani i Napoli som öser in mål och har i och med det ett självförtroende som överskuggar Zlatans. Det ska bli himla intressant att se vem som vinner kampen i kampen om att ses som den bäste anfallaren i Serie A den här säsongen. Cavani har visserligen gjort fler mål än Zlatan men Zlatan har å andra sidan en stark sida som fenomenal framspelare till sina anfallskollegor. Låt matchen börja och må bästa lag vinna och jag tror faktiskt att vi redan nu kommer att kunna se åt vilket håll bucklan tillslut tar vägen! Matchen ses i TV4 Sport idag måndag med start 20.45