Juventus – Milan och ännu ett toppmöte i Serie A för alla Zlatan fans. I måndags körde Milan över dåvarande tabelltvåan Napoli i en match där Milan imponerade stort. Frågan är om vi ska se något liknande idag? Jag tycker mycket talar för det. Milan har fått tillbaka många spelare senaste tiden som tidigare varit på skadelistan vilket innebär en högre nivå på Milans spel som vi kunde se bevis på i matchen mot Napoli. Nu verkar det också som Pato hittat tillbaka till storformen och kan vara den där anfallaren som Milan så väl behöver när inte Zlatan lyckas med allt han företar sig. Tänk om vi äntligen har fått Milans toppanfallare Zlatan och Pato i storform samtidigt!?!  Juventus är dock en aning oberäkneligt då man varvar kanoninsatser mot topplag med mediokra tillställningar mot bottenlag och naturligtvis har de fördel av att spela på hemmaplan med sin tolfte spelare i form av publikstödet. Milan ligger inför dagens drabbning på första plats i ligan med 58 poäng medan vi finner Juventus först på en sjunde plats med 41 poäng. Matchen sänds i TV4 Sport kl. 20.45 lördagen den 5 mars.