Tottenham – Milan i Champions League och det är nu frågan om Zlatans förbannelse ännu en gång ska göra sig påmind eller om den för tillfället kan brytas. Zlatan har som de flesta vet ännu inte vunnit klubbfotbollens finaste pris och inför dagens möte mellan Milan och Tottenham är Milan tvunget att vinna matchen eftersom Tottenham vann första mötet med 1-0 i Italien. Italienska lag har haft otroligt svårt att slå engelska lag på brittisk mark och risken är att vi får se ett alldeles för svårt Tottenham i kvällens match. Tottenham har utvecklat sig till ett storlag med många spelare som kommit att få stjärnstatus efter fina insatser på fotbollsplanen och slog senast Milan nästan lite förnedrande på Milans egen hemmaplan där Milan av de flesta ansågs vara storfavoriter. Dock är ju bollen r… och vad som helst kan hända, av Milan krävs underverk för att vända detta enligt mig, och av Zlatan krävs en hjälteinsats antingen målmässigt eller framspelsmässigt sett. Milan måste satsa fråmåt och oj vad jag ser fram emot denna bära eller brista match för de röd-svarta!

Vem når högst i kvällens match?