Champions League kvartsfinaler lottades idag och jag tror Real Madrid, Barcelona och Inter är väldigt nöjda med lottningen. Chelsea – Manchester United får ses som den största matchen utav kvartsfinalerna.

Så spelas kvartsfinalerna:

5 april
Real Madrid–Tottenham
Inter–Schalke

6 april
Barcelona–Shakhtar Donetsk
Chelsea–Manchester United

12 april
Shakhtar Donetsk–Barcelona
Manchester United–Chelsea

13 april
Tottenham–Real Madrid
Schalke–Inter

Svårt att tippa utgången av kvartsfinalerna men Barcelona och Real Madrid borde gå vidare och därefter möts de båda lagen i ett El Clasico. I den brittiska supermatchen (Aftonbladet) mellan Chelsea och Manchester United så talar statistiken för Chelsea men United har nog en liten fördel i form av att få avsluta på Old Trafford. Inter lyckades vinna på tysk mark och mycket talar för att man slår ut Schalke i sin kvartfinal då formen hela tiden är stigande för milanolaget i ligan. Spelsajten tror att semifinalerna i Champions League kommer stå mellan Barca och Real samt Chelsea och Inter.

Här kan du se Champions league via live streaming

På Spelsajten kan du även läsa mer om de bästa bonusarna som Spelbolagen erbjuder just nu.