Tyresö FF hamnade förra året på en 4:e plats i Div 3 östra Svealand. Man hade 5 poäng upp till Spårvägen som knep kvalplatsen till div 2. Ska man lyckas förbättra sin placering i div 3 södra Svealand under 2o11 så behöver man förbättra på målskyttet en aning. Man lyckades visserligen göra 48 mål framåt men man släppte samtidigt in 35 mål bakåt. Kan man göra ca 1o mål mer framåt samtidigt som man släpper in lite färre mål så blir man att räkna med hela vägen. För att förbereda sig i år har man tränat 3 dagar i veckan plus match, där vissa träningspass har varit rena löp pass.

Tyresö FF har ny tränare i år i form av Jan-Ove Rivelsrud.  Ny assisterande tränare är Lars Jändel-Holst. Blir intressant och se vad man har för målsättning i år. Tyresö FF har blandat och gett under träningsmatcherna. Man har vunnit varannan match. Man slog bland annat IK Tellus med 3-1 och förlorade därefter mot Brandbergens IF som är nya för i år med 2-3 på straffar. Tyresö FF har en farlig trio framåt som kommer skapa oreda för alla försvar i div 3 i år. Dessa är Prince Veigurs, Angel Fernandez och Hussam Hafez.

Spelsajten tror att Tyresö kommer komma på samma placering som förra året dvs en 4:e plats. Vill du spela på Tyresö FF i div 3 södra Sveland så kan du göra det hos spelbolaget NordicBet.

100 % i öppningsbonus upp till 1200 kr hos Nordicbet