Huddinge IF som förra året slutade på en 6:e plats i Div 3 östra Svealand och totalt 34 insamlade poäng har haft en hel del rotation i spelartruppen och på ledarsidan inför årets säsong. Nya tränare för Seniortruppen är Noki Biac och Patrik Hultman. Huddinge IF har kommit överens om ett två-års kontrakt med Patrik Hultman och Noki Biac. Patrik ”Palle” Hultman som tidigare varit assisterande tränare till Håkan Andersson och Conny Bååth tar nu över sysslan och blir alltså huvudansvarig för seniortruppen tillsammans med sin gamle kollega Noki Biac. Noki har tidigare ett förflutet i Djurgårdens ungdomsverksamhet. Noki och Palle skördade tidigare också framgångar med Huddinge IF:s 92 & 93-lag fram till 2009.

Huddinge IF förluster

Ledare som lämnat Huddinge IF och som haft något med seniortruppen att göra inför 2011 är Ulf Olofsson, Björn Venngren, Conny Bååth och Adrian Whale. Den sistnämnde skötte målvaktsträningen.

Spelsare som lämnat är Eren Akcay, Umut Alp, Husein Aly, Ferhat Ayranci, Mostapha Echelhi, Samuel Filen, Fame Hägg, Baris Kececi och Jimmy Åkerblom.

Huddinge IF nyförvärv

Tim Rosell mv, IK Frej
Rami Dawod mf, Älvsjö AIK
Robert Hillstedt back, Enhörna
Erik Sollert mf/anfallare
Johan Ländin back, Gröndal
Rasmus Bergander egen produkt
Robbin Hultman egen produkt

För övrigt så blev Calle Major utsedd till årets spelare i Huddinge IF. Calle Major gjorde mest mål av all i seien 201o och han kommer att vara ett orosmoment för vilket lag som än står på andra sidan under kommande div 3 säsong.

Huddinge IF träningsmatcher

Det har gått lite knackigt i träningsmatcherna för Huddinge IF, men träningsmatcher är alltid träningsmatcher och man ska inte dra allt för stora växlar utifrån dem. Man provar alltid olika formationer och positioner samt låter spelare som tränat flitigt att få chansen och så vidare. Huddinge har 6 förluster och 1 oavgjord i sina träningsmatcher hittills.

6 februari: FoC Farsta-Huddinge IF 4-2 (1-1)
12 februari: IFK Viksjö-Huddinge IF 3-1 (1-0)
20 februari: Råsunda IS-Huddinge IF 1-0 (1-0)
26 februari: Bele/Barkarby-Huddinge IF 3-0 (1-0)
6 mars: Huddinge IF-Älvsjö AIK 1-2 (1-0)
13 mars: Enskede IK-Huddinge IF 2-0 (1-0)
19 mars: Huddinge IF-Dalhems IF 3-3 (2-1)

Spelsajten tror att Huddinge IF kan få svårt att nå en 6:e placering i år igen. Kontraktet ska inte vara någon fara. Det skulle vara intressant att veta vilken målsättning som laget själva har.

Vill du spela på Huddinge IF i div 3 södra Svealand så kan du göra det hos spelbolaget NordicBet. NordicBet erbjuder alla nya spelare 100 % i öppningsbonus upp till 1200 kr.