50 kr gratis bingo är ett erbjudande som spelbolaget NordicBet lanserar. Du får 50 kronor helt gratis utan att behöva göra en insättning! Du får 50 kr gratis oavsett om du redan är kund eller ny spelare hos NordicBet.

NordicBet Bingo ger dig 50 kronor bonus!

Bingo har inte funnits tidigare som ett alternativ hos spelbolaget NordicBet men nu presenterar man alltså ”NordicBet Bingo både till befintliga och nya kunder!

Du vinner på bingo genom att vara den som först får in rätt nummer i rätt mönster (enkelrad, dubbelrad eller någon annan form). Prissummorna varierar beroende på vilket mönster du får in. Full Bricka är självklart den som betalar bäst!

Om du redan har ett spelkonto på NordicBet, behöver du bara gå till Nordicbets Bingo. NordicBet ger dig 50 kronor helt gratis som du kan använda för att känna på hur bingospelen fungerar. Skapa ditt Bingo-alias, och så är du igång på nolltid. Du behöver inte ens sätta in pengar, utan du får 50 kronor gratis när du skapar till Bingo-alias! Några viktiga regler att ta hänsyn till för att få ta del av 50 kr är.

Detta erbjudande gäller till de 5000 första kunder som skapar ett Bingo-alias. Så det gäller att skynda sig!

Välkomstbonusen på 50 kronor krediteras spelkontot och är låst till NordicBet Bingo. Det går inte att använda pengarna på någon annan produkt.

Läs mer om erbjudandet här hur du tar del av dina 50 kr gratis!

Du behöver alltså inte göra som den här killen för att spela som lurade av sin mamma 250 kronor (Aftonbladet) för att spela poker utan här får du pengarna helt gratis =).